LMET werkt voor u !

LMET  produceert al meer dan 40 jaar zwart en gekleurd asfalt voor België en Noord-Frankrijk.

Jaarlijks worden duizenden tonnen asfalt geproduceerd op de site van Doornik. Dit asfalt wordt gebruikt op werven voor de aanleg van nieuwe wegen of voor renovatie.

LMET is gespecialiseerd in de fabricatie van gekleurd asfalt, voor openbare besturen of particulieren, die een visuele en aantrekkelijke meerwaarde in hun projecten willen realiseren.

Uit ecologisch standpunt produceren we sinds 2011 ook gerecycleerd asfalt en hebben we de mogelijkheid sinds 2014 om te produceren op verlaagde temperatuur.Expertise

Iedereen rijdt dagelijks over asfalt zonder echt te weten hoe het samengesteld is of gemaakt wordt. Ontdek hier de verschillende stappen van de productie van ons asfalt: van het drogen van de stenen tot de stockage van de afgewerkte producten.

Meer...

Milieubewuste ontwikkeling

Een milieubewust beheer van onze onderneming staat centraal in onze strategie. We verbeteren continu onze producten en processen door formules te ontwikkelen die minder energie vergen en meer herbruikbare materialen bevatten; door de uitstoot van stof en gassen te meten en te controleren,...

Meer...

Onze referenties

LMET heeft reeds een tiental jaar ervaring in de productie van gekleurd asfalt, zowel voor uw stedelijk project, een fietspad, binnenplaats of een private weg hebben we een technische oplossing in een brede kleurenwaaier. 

Meer...